Kıratlı, belediye binası önünde başkan Mustafa Kara tarafından karşılandı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kara’ya görevinde başarılar dileyen Kıratlı, Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın Erdemli’ye çok önemli hizmetler yapacağına gönülden inandığını söyledi.

Hizmetleri hep birlikte yapacağız diyen Kıratlı, ‘’Cumhur ittifakı belediye başkanı seçilmeniz adına sizlere kutluyorum. Mersin Geneline baktığımızda Erdemli, Gülnar ve Bozyazı siçim aldığımız ilçeler. Toroslar ve Akdenize çok üzüldük. Ama bizim yüzümüzü Erdemli güldürdü hayırlı olsun’’ dedi.

Erdemli’nin Mezitli gibi çok hızlı büyüyp geliştiğine dikkat çeken Kıratlı, ‘’Erdemli Mersin’in batıya açılan giriş kapısıdır. Mezitli ile Erdemli önümüzdeki 20 yıl içerisinde ençok büyüyen ilçelerden bir tanesi olacak.  Gelişime baktığımızda bu onu gösteriyor. İnşallah doğru planlama ile  daha güzel olacaktır’’ diye belirtti. Kıratlı başkan Mustafa Kara’ya tuğralı tablo armağan etti.

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında Kıratlı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Kara Erdemli hepimizin en iyi hizmete layık bir ilçe diye kaydetti.