Kimi türkü söylüyor, kimi rock, kimi ise oyun havaları ile dinleyenleri coşturuyor. Erdemli Belediyesi Topraksu Sahilinde ve Tömük sahilinde hayata geçirilen projede haftanın 4 günü müzik dinletisi sunuluyor.

Denize sıfır, mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada düzenlenen etkinlikte aileler kamp sandalyelerini alıyor, gönüllerince eğleniyor. Sahnede tam performans sergileyen gençler de durumdan oldukça memnun.

Yaz akşamlarında, müziğin iyileştirici gücünü kullandıklarını, hayatın her anında sanata ve sanatçıya destek verme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Büyük Atatürk, ‘Sanatsız toplumların hayat damarları kurumuş gibidir.’ diyor. Biz de Akdeniz akşamlarında insanlarımızı sanatla, sporla, güzellikle buluşturmak adına her gün Akdeniz sahilinde böyle güzel programlar düzenliyoruz. Vatandaşlarımız huzur içerisinde en güzel şekilde eğlenmekteler. Zaten belediyemizin en güzel, en önemli amacı da insanlarımızın huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmesi. Programın adı ‘Mikrofon Sende’ marifeti ve yeteneği olan tüm gençlerimizi buraya davet ediyoruz ve onlar da insanımızı en güzel şekilde eğlendiriyorlar.” diye konuştu.

Erdemli Belediyesi’nin müzisyenlere fırsat verdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden solist Ahmet Sefa KARA, ‘’Bu bizim için büyük bir heyecandı. Halkımızla bir araya gelmek, halkımızın önünde şarkılar söylemek bizi çok mutlu etti. Grubumla beraber çok güzel bir performans sergilediğimizi düşünüyoruz. Belediye başkanımız Mükerrem TOLLU’ya çok çok teşekkürler ediyoruz. Bize bu imkânları sağladığı için. Bu gençlere böyle aktiviteleri sağladığı için kendisine çok çok teşekkür ediyoruz ‘’ diye konuştu.

Performanslarını sergiledikleri için memnun olduğunu ifade eden basgitar Ulaş Ali Yetiş, ‘’Bu imkanı bize sağladığı için belediyemize çok teşekkür ediyoruz‘’ diye konuştu.
Projeyi çok beğendiğini ifade eden Yasin Özmert, ‘’Çok güzel bir etkinlikti ‘’ diye konuştu.

Yapılan etkinliklerin samimi bir ortamda, keyifli bir şekilde geçtiğini ifade eden Canan Özyurt, “İstek parça falan kabul ediyorlar. Herkes her koşulda, her yerde oturabiliyor. Ben çok eğlendim. Çok hoşuma gitti. Çok güzel bir aktivite bence’’ diye konuştu.
Güzel bir ortamda doğum günün kutladığı için mutlu olduğunu ifade eden Esra Taş, ’’Çok eğlenceli, çok güzel bir ortam’’ diye konuştu.

Yapılan etkinlikte deneyim kazandığını ifade eden basgitar Mert Şahin, “Güzeldi. Üç gündür burada bas çalıyorum, bas gitar çalışyorum’’ diye konuştu.
Etkinliklerden memnun kaldığını ifade eden Mustafa Akdoğan,“Belediyenin yaptığı hizmetler çok güzel. İnsanların rahat edebilmesi için tüm imkânlar oluşturulmuş. Gerçekten Erdemli Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. İnsana değer verildiğinin göstergesi bu hizmetler’’ diye konuştu.

Öte yandan “ Mikrofon Sende” projesi sahil bandında devam ediyor.