Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikle, Antakya ilçesi Haydar Mursaloğlu İlkokulu'nda iki adet masal tiyatrosu sergiledi. Masal Kervanı tiyatro ekibi burada yüzlerce çocukla bir araya geldi.

Erdemli HEM Tiyatro ekibi merkez Antakya ilçesinin ardından Defne ilçesine geçerek, Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu'nda da yüzlerce çocuğa iki masal tiyatrosu sergiledi. Gösterime çeşitli okullardan öğrenciler toplu ulaşım araçları ile getirildi.

Erdemli Halk Eğitim Müdürlüğü Masal Kervanı ekibinin gösterilerini Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Recep Kahan ve Reyyan Şerifoğlu da izledi.

Gösterim sonunda Erdemli Masal Kervanı ekibine Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri tarafından plaket takdimi yapıldı. Etkinlikte depremden etkilenen öğrenciler masalların büyülü dünyasında gezinirken içinde bulundukları zorlu süreçleri biran olsun unutma ve keyifli vakit geçirme imkanı buldular.

Çocuklar, masal kahramanlarıyla tanışarak onların maceralarına ve heyecanlarına ortak oldular. Çocuklar tiyatro ekibi masal kahramanı ekibine teşekkür ettiler.