Efsane Başkan Mehmet Morgül 17.kez Erdemli Spor Kulübünün başına geçerek Erdemli’nin en uzun başkanlık yapan ismi oldu ve tarihe geçti.

 

İlk kez 37 yıl önce gerçekleştirilen olağan genel kurulda Erdemli Spor Kulübü Başkanlığı’na seçilen Morgül, Erdemli tarihinde en uzun süre görev yapan başkanı oldu.

 

Mersin Amatör spor kulüpleri federasyonu Başkan vekilliğinden, futbol il ceza kurul üyeliği ve futbol hakem gözlemciliğine kadar bir çok mevkide görev alan Başkan Morgül, Spor camiasında gönüllere taht kurdu.

 

Kulüp Merkezindeki genel kurulda, Divan başkanlığını Mehmet SEYREK yaptı.

 

Yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi.

 

Olağan genel kurula tek aday olarak giren Mehmet Morgül, güven tazeleyerek oylamada yeniden başkanlığa seçilirken Yönetim kurulunda kan değişimine gidildi.

 

Ayrıca Asbaşkanlığa ve Futbol şube başkanlığına Ali Öngel getirildi.

 

Efsane Başkan Mehmet Morgül yaptığı teşekkür konuşmasında; “Yıllardır, bizlere güvenerek destek veren genel kurul üyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi

 

Ayrıca Morgül; Yönetim kuruluna seçilen 51 kişiden oluşan bir birinden değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Beni kırmayarak kan değişimine katkıda bulunduklarından dolayı ilçe sporumuzun gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini açıklamalarıda ayrı ayrı özveridir. Bundan dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Sizin gibi değerli yol arkadaşlarım olduğu için Rabbime dua ediyorum. Her şey Erdemli Sporumuz için yolumuz bahtımız açık olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun iyiki varsınız. Birlikte Hayır Ayrılıkta Azap Vardır diyerek. Divan başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. dedi.

 

Bizlerde basın mensupları olarak Efsane başkanımız Mehmet Morgül’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.