Erdemli Kaymakamlığı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında kurumlar arası halı saha futbol turnuvası gerçekleştirildi. 20 Kasımda başlama vuruşu yapılan turnuvaya 16 takım katıldı. Turnuvanın final maçında ise Erdemli Milli Eğitim Müdürlüğü takımını 10-2'lik skorla yenen Erdemli Jandarma takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın üçüncüsü Kızkalesi Jandarma takımı olurken, Alata Araştırma takımı ise turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Turnuva sonunda kısa bir konuşma yapan Erdemli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin, turnuvaya 16 kurum takımının katıldığını belirterek, turnuvanın tanışmayı ve kaynaşmayı, spor alışkanlığı kazandırmayı amaçladığını, centilmenlik çerçevesi içerisinde bir turnuvanın geride bırakıldığını söyledi.

Dereceye giren takımlar kupalarını Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mürsel Öner, Erdemli  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Keskin ile Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük'ün elinden aldı.