Polis Başmüfettişi Hayri Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette amatör sporun içinde bulunduğu sıkıntılar konuşuldu.

Samimi atmosferde geçen ziyaretten dolayı Erdemli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu’na  teşekkür etti. Erdemli spor kulübü hakkında bilgi veren Morgül, sayın kaymakamız bir dönem Futbol federasyonunda da aktif görev aldı bu nedenle sporun içinden gelen bir yönetici olarak yapıyı çok iyi bilmektedir diyen Morgül, ilçede aktif 8 takımın bulunduğunu bunlardan 4 tanesinin Mersin Süper Amatör kümede diğer 4 takımın da Mersin birinci amatör kümede mücadele ettiğini söyledi.

İlçemize  atanan sporcu dostu kaymakamımıza görevinde başarılar diliyoruz diyen mehmet Morgül, Kaymakam Tetikoğlu’nu  ilçede oynanan maçları ve genç yeteneklerin keşfine  davet etti.

Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu da konuşmasında, takımların birleşmesinden güç doğacağını belirterek, ‘’Öğrendiğim kadarı ile Erdemli’nin 4 takımı aynı grupta şampiyonluk için mücadele ediyor. Keşke bu takımlar birleşip güçlü bir takım kursalardı daha iyi olmazmıydı. Tüm takımlarımıza centilmence mücadele ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Yetenekli gençlerin önlerinin kulüp yöneticileri tarafından açılması gerektiğini de vurgulayan Tetikoğlu, ‘’Kulüp yöneticilerimiz yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmalı. Profesyonel lig takımlarına Erdemli’den daha fazla sporcu gitmeli. Görüyorum ki Erdemli’de bu potansiyel var. Kulübünüzün gururu olacak gençleri bulun, onun iyi yetişmesini sağlayın ve önünü açarak daha iyi yerlerde meşin yuvarlağı kovayalan milliler yetiştirin’’ şeklinde konuştu.