Kulüp binasında başkan yardımcıları İsmail Seyrek ve Ali Doğan ile birlikte basın açıklaması yapan kulüp başkanı Mehmet Morgül, yeni aldıkları sporcularla birlikte genç bir ekip kurduklarını hedeflerini ise ‘’Şampiyonluk’’ olarak belirlediklerini açıkladı. Morgül açıklamasında tüm Erdemlili sporseverleri maçlarını izlemeye davet etti.

Genç sporculara kesinlikle antrenmansız sahaya çıkılmayacağını iyi bir antrenmanı olmayan takımın hedefine kesinlikle ulaşamayacağını kaydeden Mehmet Morgül şöyle konuştu:

‘’Aranıza kesinlikle nifak sokmak isteyenlere fırsat vermeyin. Birbirinize saygılı olun. Büyükler küçüklere ağabeylik yapsın tecrübelerini aktarsın. Sizler genç sporculardan oluşuyorsunuz ve sürprizlerin takımısınız. İdmanlarınızı hiç kaçırmayın. Sahada başarı yakalamak istiyorsanız idmanlarınızı aksatmayın ve disiplinden taviz vermeyim. İdmanlarını aksatmayan, çok çalışan formayı hak eder. Yeni sezonda kardeşçe ve dostça mücadele edelim. Yeni sezonumuz tüm spor camiasına hayırlı olsun.’’

Erdemlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Doğan ile İsmail Seyrek de birer konuşma yaparak takıma başarı dileğinde bulundu.

Antrenör Bilbay hoca da yaptığı konuşmada, sorunsuz kazasız belasız bir sezon dileğinde bulundu.  

23 Eylülde başlayacak olan Mersin Süper Amatür Küme ligi  B grubunda Erdemlispor ile mücadele edecek olan takımlar ise şöyle:

‘’Akdeniz Gücüspor, Toroslar Belediyespor, Kuvayi Milliye Spor, Mersin 33 FK Spor, Çukurova Birlik Spor, Mezitli 33 Spor, Silifke İdmanyurdu spor, Bozyazı Belediye Spor, İdmanyurdu 1925 Spor, Boynuinceli Spor, Toroslar Belediye Spor. Erdemlispor Kulübü.’’

Erdemlispor ilk maçını deplasmanda Mersin 33 FK Spor ile oynayacak ikinci hafta maçına ise Çukurova Birlik Spor maçına ev sahipliği yapacak.