Muay Thai Türkiye Şampiyonasına yurt genelinden yaklaşık binin üzerinde sporcu katıldı. Melek Özlem Şen’in antrenörlüğünü yaptığı Erdemli grubu Mersin’i başarıyla temsil ederek yıldızlar kategorisinde kilolarında Türkiye birinciliği ve ikincilikleri elde ettiler.

Mersin ve Erdemli grubu 30 Ağustos Dumlupınar Meydan Muharebesinin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde minik ve yıldız sporcular 3 bin 743 metre uzunluğunda Türk Bayrağını şehitliğe taşıyarak bir rekora imza attılar. Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, Türkiye Şampiyonası ve 30 Ağustos etkinliklerine katılan Mersin grubuna teşekkür etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Antrenör Melek Özlem Şen, Muay Thai Türkiye Şampiyonası minik-yıldızlarda kız ve erkeklerde Wai Kru dalında başarılı olan sporcularını kutladı.

DERECE ALAN ERDEMLİLİ SPORCULAR:

12-14 Yaş Yıldız kızlarda WAİ- Kru Türkiye şampiyonu Yeliz Topal oldu. Türkiye ikincisi Cansu Çisil Can elde etti.

12-14 yaş grubu yıldız erkelerde Asilkan Abdullah Şahin Türkiye ikinciliği elde ederken, Türkiye üçüncülüğünü ise Arda Ceylan aldı. Yeliz Topal WAİ-KRU dalında Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra  44 kiloda Türkiye 3’üncüsü  oldu. Erdemli Ajans olarak minik sporcularımıza başarılar diliyoruz.