Erdemlispor sahaya 6 Şubatta meydana gelen asrın felaketi iki büyük deprem nedeni ile ‘’Yaraları hep birlikte sarıyoruz, geçmiş olsun Türkiyem’’ yazılı pankartla çıktı. Güneşli havada oynanan karşılaşmayı Oğuzhan Aksu yönetti.

Erdemlispor sahadan 69. dakikada Onur Güneş'in penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan ve 13 puanla ligde kalan takım oldu. Bu sonucun ardından Erdemlispor kümede kalmayı başarırken, Erdemli Yörükspor Play-Off şansını kaybetti. Erdemli Belediyespor ise Play-Off hakkını kazanan Erdemli takımı oldu.

Sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu zaman zaman da sporun ruhuna yakışmayan gerginliklerin yaşandığı karşılaşmada her iki takımdan toplam 5 sporcuya kırmızı kart gösterilerek oyun dışı bırakıldı.

Maçın sonunda sahadan galip ayrılan ve rakibini penaltı gölü ile mağlup eden Erdemlispor 13 puanla kümede kalan takım oldu. Maça damgasını vuran sporcu ise genç kaleci Ozan Kıvanç oldu. Kıvanç rakiplerinin tüm hücumlarını boşa çıkartarak kalesinde panter kesildi.  

Erdemlispor Başkanı Mehmet Morgül, ligin başladığı günden bu yana hep bizi yok etmek isteyenlere karşı verdikleri mücadelenin kendilerini mutlu sona ulaştırdığını söyleyerek yönetici, teknik heyet ve genç savaşçılarım dediği sporcularını tebrik etti.  

Bal ligine çıkmak için Play-Off oynayacak olan takımlar ise şöyle oluştu:

Camspor

Mezitli 33

Akdeniz Bld

Mersin 33 FK

Erdemli Bld

Mut İdman Yurdu