Mersin Erdemli Belediyesi sağlıklı bir gelecek için yediden yetmişe herkesi sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ düzenledi.

Üçer oyuncudan oluşan takımlar halinde 20-35 yaş gençler, 35 yaş ve üzeri veteranlar iki kategoride gerçekleştirilen turnuvada, toplamda 16 takım, 48 sporcu mücadele etti. Spor Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen ‘Ayak Tenisi Turnuvası’na katılan sporcular birincilik hedefi için ter döktü.

Her iki kategoride de ilk üçe giren takımlara hediyeler verildi. Kıyasıya mücadele ederek birinci olan takım ise ‘Lazvegas’ oldu.

Yediden yetmişe herkesi sporla buluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Spor İşleri Müdürlüğü Müdürü Kamil Boran, “Üç gündür devam eden şampiyonada 16 takım 48 sporcuyla şampiyonayı tamamladık. İlk gün birinci tur elemeleri, ikinci gün çeyrek final, üçüncü gün de yarı final ve final maçlarıyla şampiyonamız sona erdi. Güzel bir etkinlik oldu. Seyirci açısından da seyir zevki güzel maçlar gerçekleşti” diye konuştu.

Böyle bir turnuvada oynadığı için mutlu olduğunu ifade eden Oktay Kuşdemir, “Belediyemizin düzenlediği güzel turnuvalardan, güzel etkinlerden birisi” diye konuştu.

Spora teşvik için çok önemli bir proje olduğunu ifade eden Hasan Gök, “ Erdemli gençlerini, insanlarını spora teşvik amaçlı çok güzel bir proje olmuş” diye konuştu.

Maçların çok eğlenceli geçtiğini İfade eden Oktay Mavi, “ Çok zevkli, eğlenceli maç oluyor” diye konuştu.

Turnuvaya müftülük adına katıldıklarını ifade eden Beytullah Vapur, “ Eğlenceli olabiliyor birçok arkadaşla burada samimi olabiliyoruz, kaynaşıyoruz. Turnuva zevkliydi, müftülük adına katıldık, gayet başarılı bir turnuva geçtiğini görüyorum” diye konuştu.

Turnuvanın çok güzel geçtiğini ifade eden Yıldıray Keser, “Bugünkü bu turnuvada da güzel geçti, galip geldik” diye konuştu.

Turnuvanın galibi oldukları için mutlu olduğunu ifade eden Mustafa Açar, “ Çok güzel bir turnuva oldu bizim için. Güzel bir sosyal aktivite oldu. Eğlendik, mutlu olduk. Bunun devamlılığının olmasını da biz sporcu arkadaşlar olarak tekrardan istiyoruz” diye konuştu.

Turnuvada birinci oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Tarık İnanç, “ Takım olarak biz de elimizden geleni yaptık, birinci olduk. Güzel maçlar geçti, birinci olduğumuz için de mutluyuz” diye konuştu.

Öte yandan ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ ödül töreninin ardından sona erdi.