Yakalanmasalardı Gençleri Zehirleyeceklerdi, Erdemli’de Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

GÜNCEL (Web Sitesi) - Erdemli Ajans | 26.04.2026 - 12:03, Güncelleme: 26.04.2026 - 12:03 228 kez okundu.
 

Yakalanmasalardı Gençleri Zehirleyeceklerdi, Erdemli’de Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada ele geçirilen (1.150) adet extacy uyuşturucu hap, (1.080) gram bonzai maddesi, (1.240) gram esrar maddesi, (1) adet hassas terazi ve (2) adet cep telefonuna el konuldu.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda (2) şüpheliyi yakaladı. Jandarma ekipleri Erdemli ilçesinde (2) şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada ele geçirilen (1.150) adet extacy uyuşturucu hap, (1.080) gram bonzai maddesi, (1.240) gram esrar maddesi, (1) adet hassas terazi ve (2) adet cep telefonuna el konuldu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen (2) şüpheliden (1)’i tutuklanırken, (1) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada ele geçirilen (1.150) adet extacy uyuşturucu hap, (1.080) gram bonzai maddesi, (1.240) gram esrar maddesi, (1) adet hassas terazi ve (2) adet cep telefonuna el konuldu.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik
düzenlediği operasyonda (2) şüpheliyi yakaladı.
Jandarma ekipleri Erdemli ilçesinde (2) şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti.
Tespit edilen şüphelileri takibe alan Jandarma düzenlediği operasyon ile şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada ele geçirilen
(1.150) adet extacy uyuşturucu hap, (1.080) gram bonzai maddesi, (1.240) gram esrar maddesi, (1)
adet hassas terazi ve (2) adet cep telefonuna el konuldu.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen (2) şüpheliden (1)’i
tutuklanırken, (1) şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erdemliajans.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.