Suç Makinaları Jandarma’dan Kaçamadı
Suç Makinaları Jandarma’dan Kaçamadı
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda düzenlediği operasyonlarda (2) şahsı yakaladı.
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Erdemli ilçesinde "Cebir ve şiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma” suçlarından aranan ve hakkında toplam (25) yıl (9) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı kıskıvrak yakaladı.
Diğer operasyonda ise JASAT Ekipleri Erdemli ilçesinde "Parada sahtecilik, hırsızlık, kadına karşı basit yaralama ile hükümlü veya tutuklunun kaçması” suçlarından aranan ve hakkında toplam (23) yıl (8) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı düzenlediği operasyon ile yakaladı.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şahıslar cezaevine gönderildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.