Müftülük Personelleri Toplantıda Buluştu

GÜNCEL (Web Sitesi) - Erdemli Ajans | 19.06.2025 - 14:41, Güncelleme: 19.06.2025 - 14:41 479 kez okundu.
 

Müftülük Personelleri Toplantıda Buluştu

Erdemli İlçe Müftülüğü, personel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Koyuncu Camii Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Erdemli İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Müftü Yiğit Din Hizmetlerine, Kermes ve Açılışlarda gayret gösteren personele teşekkür etti.
Toplantı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit’in başkanlığında müftülük hizmetlerinin genel değerlendirmesi yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında 2025 yılı vekâletle kurban organizasyonları ve Yaz Kur’an Kursları yer aldı. Personelle bu konular üzerinde detaylı istişarelerde bulunuldu. Toplantıya katılarak birer konuşma yapan Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Kara, din görevlilerine yönelik takdir dolu ifadelerde bulundu. “Hiçbir zaman olumsuzluk yaşamadık” Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, müftülükle her zaman koordineli ve verimli bir iş birliği içinde olduklarını vurgulayarak, “Erdemli Kaymakamlığı olarak Müftülük çalışmalarında her zaman güzel bir iş birliğimiz olmuştur. Hiçbir şekilde olumsuz bir durum yaşamadık. Müftülük çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. “Her zaman destek verdik, vermeye devam edeceğiz” Belediye Başkanı Mustafa Kara ise konuşmasında müftülükle uyumlu çalışmalara dikkat çekerek, “Erdemli Belediyesi olarak her zaman müftülüğümüz ile koordineli çalıştık. Bugüne kadar nasıl destek verdiysek, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Müftü Yiğit’ten teşekkür mesajı Toplantının sonunda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit, görevde bulunduğu süre boyunca gerçekleştirilen faaliyetleri hatırlatarak, “Göreve başladığımdan bu yana pek çok önemli hizmeti hep birlikte gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. İlçe Müftülüğü olarak hizmetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz” dedi. Toplantının sonunda, uzun yıllar din hizmetinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan din görevlisi Mustafa Balcı’ya ve din görevlileri adına İmam Hatip Mustafa Şensoy’a plaket ve çiçek takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Erdemli İlçe Müftülüğü, personel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Koyuncu Camii Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Erdemli İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Müftü Yiğit Din Hizmetlerine, Kermes ve Açılışlarda gayret gösteren personele teşekkür etti.

Toplantı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit’in başkanlığında müftülük hizmetlerinin genel değerlendirmesi yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında 2025 yılı vekâletle kurban organizasyonları ve Yaz Kur’an Kursları yer aldı. Personelle bu konular üzerinde detaylı istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya katılarak birer konuşma yapan Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Kara, din görevlilerine yönelik takdir dolu ifadelerde bulundu.

“Hiçbir zaman olumsuzluk yaşamadık”

Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, müftülükle her zaman koordineli ve verimli bir iş birliği içinde olduklarını vurgulayarak, “ Erdemli Kaymakamlığı olarak Müftülük çalışmalarında her zaman güzel bir iş birliğimiz olmuştur. Hiçbir şekilde olumsuz bir durum yaşamadık. Müftülük çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Her zaman destek verdik, vermeye devam edeceğiz”

Belediye Başkanı Mustafa Kara ise konuşmasında müftülükle uyumlu çalışmalara dikkat çekerek, “ Erdemli Belediyesi olarak her zaman müftülüğümüz ile koordineli çalıştık. Bugüne kadar nasıl destek verdiysek, bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Müftü Yiğit’ten teşekkür mesajı

Toplantının sonunda konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit, görevde bulunduğu süre boyunca gerçekleştirilen faaliyetleri hatırlatarak, “Göreve başladığımdan bu yana pek çok önemli hizmeti hep birlikte gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. İlçe Müftülüğü olarak hizmetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Toplantının sonunda, uzun yıllar din hizmetinde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan din görevlisi Mustafa Balcı’ya ve din görevlileri adına İmam Hatip Mustafa Şensoy’a plaket ve çiçek takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erdemliajans.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.