Erdemli Belediyesi’nin acı günü

YAŞAM (Web Sitesi) - Erdemli Ajans | 12.09.2025 - 11:43, Güncelleme: 12.09.2025 - 11:43 200 kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi’nin acı günü

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Erdemli Belediyesi personeli için belediye binası önünde tören düzenlendi.
Erdemli Belediyesi Fen İşlerinde uzun yıllardır çalışan ve dün evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 45 yaşındaki Mehmet Dirken için belediye binası önünde tören düzenlendi. Mesai arkadaşlarından helallik alındı.  Törende konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Biz kendinden razıydık, Mevlam da razı olsun. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.  Dirken’in cenazesi Türbe Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Erdemli Belediyesi personeli için belediye binası önünde tören düzenlendi.

Erdemli Belediyesi Fen İşlerinde uzun yıllardır çalışan ve dün evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 45 yaşındaki Mehmet Dirken için belediye binası önünde tören düzenlendi. Mesai arkadaşlarından helallik alındı. 

Törende konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Biz kendinden razıydık, Mevlam da razı olsun. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. 
Dirken’in cenazesi Türbe Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erdemliajans.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.