Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nden 2 LGS Türkiye Birincisi

EĞİTİM (Web Sitesi) - Erdemli Ajans | 12.07.2025 - 12:01, Güncelleme: 12.07.2025 - 12:01 709 kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nden 2 LGS Türkiye Birincisi

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Erdemli Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ortaokul Kurs Merkezleri kurulduğu günden bu yana bireysel ve kitlesel oranda başarılarına başarı ekliyor. Kurs merkezi bu yıl 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, belediye bünyesindeki ücretsiz kurs merkezlerinde eğitim gören iki öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.
Elde ettikleri üstün başarıyla Türkiye genelinde dereceye giren Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu'na giden ve Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nde eğitim alan öğrenciler Emine Feyza Turan ve Muhammed Akif Yıldırım, hem ailelerinin hem de Erdemli’nin gururu oldu. Başarılarından dolayı öğrenciler, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından altınla ödüllendirildi. LGS’de derece yapan öğrenciler için gurur duyduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Gençlerimizin başarıları bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren ücretsiz kurs merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizin bu denli yüksek bir başarı göstermesi, doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Bu vesileyle öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu. Öte yandan Erdemli Belediyesi, eğitime verdiği destekle ilçede yaşayan öğrencilere ücretsiz kurs hizmeti sunmaya devam ediyor.
Mersin’in Erdemli ilçesinde, Erdemli Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ortaokul Kurs Merkezleri kurulduğu günden bu yana bireysel ve kitlesel oranda başarılarına başarı ekliyor. Kurs merkezi bu yıl 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, belediye bünyesindeki ücretsiz kurs merkezlerinde eğitim gören iki öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Elde ettikleri üstün başarıyla Türkiye genelinde dereceye giren Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu'na giden ve Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nde eğitim alan öğrenciler Emine Feyza Turan ve Muhammed Akif Yıldırım, hem ailelerinin hem de Erdemli’nin gururu oldu. Başarılarından dolayı öğrenciler, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından altınla ödüllendirildi.

LGS’de derece yapan öğrenciler için gurur duyduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Gençlerimizin başarıları bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren ücretsiz kurs merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizin bu denli yüksek bir başarı göstermesi, doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Bu vesileyle öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi, eğitime verdiği destekle ilçede yaşayan öğrencilere ücretsiz kurs hizmeti sunmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erdemliajans.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.