Erdemli Söz Düğün Salonunda İlçe başkanı Cevat Şahin ve ilçe Kaçep biriminin ev sahipliğinde  gerçekleşen programa Kaçep Mersin İl Başkanı Aslı Könte Öz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve eşi ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.

 

Birlik ve beraberliğin üst seviyede hissedildiği programa Ak Parti Erdemli Kadın Kolları Başkanı Müstakime Nur Var, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli  Belediye Başkanlığı aday adaylarının eşlerinden Emine Altuner Topkara, Derya Kara, Hilâl Akın, Dilek Erdemli, Melek Taner, diğer ilçe Kaçep başkanları ve  yönetimleri de hazır bulundu.

Sadece kadınların kabul edildiği salonda yemek ikram edildi ve ardından Kur'an tilaveti ve dua gerçekleştirildi.

Erdemli'den iki bin civarında kadının katıldığı programın heyecanı ve atmosferi oldukça yüksekti. Konuşmalarında "kadın annedir, kadın yuvadır, kadın eştir, kadın ailenin temel direğidir." vurgusu yapan MHP İlçe başkanı Cevat Şahin terörü ve teröristlere selam gönderen siyasi partileri sert eleştirdi ve şehitlerimize rahmet dileyerek şehit ve gazi ailelerimizin her daim yanında olduğunu belirtti.

Sözlerini "Kadın insandır biz ise insanoğlu." cümlesi ile bitiren Başkan Cevat Şahin salonu hınca hınç dolduran binlerce kadınımıza ve teşkilatına teşekkür etti.