CHP Erdemli Belediye Başkanlığı aday adayı olan Mehmet Mavi, Erdemli İlçe binasına girişinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Mehmet Mavi, parti binasının iki balkonu ve salonu tıka basa dolduran yüzlerce vatandaşla tek tek tokalaştı.

Mehmet Mavi’nin aday adaylığı açıklaması yaptığı basın toplantısına CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, İyi Parti İlçe Başkanı Kazım Sarı ile Saadet ve Zafer Partisi’nden de temsilciler katıldı.

Mehmet Mavi konuşmasına İstiklal Marşı’nın 4’üncü kıtasının; “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.

Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar? Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” cümleleriyle başladı.

Yıllardır özel sektörlerde önemli görevlerde bulunan Mavi, “Siyasete atılmam bir Mersin’in Yörükoğlu olmanın getirdiği sorumluluktur” dedi. “Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Önderin ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkın’ sözünü bir vazife olarak kabul ettiğini belirten Mehmet Mavi, “Mersin’in incisi Erdemli’nin çiftçisi, üreticisi, kadını, erkeği gençleri ile el ele vererek Erdemli’yi diğer ilçelere örnek olmak için millet sevgisini göndere çekeceğiz. Erdemli’yi marka şehir yapmaya geliyoruz” diye konuştu.

Erdemli Ajans olarak Mehmet Mavi’ye çıkmış olduğu yolda başarılar diler, hayırlı olsun deriz.