Törende İnfaz Koruma Memurları Mehmet Kaşıkçı ile Hayri Kahveci’nin emekli olmaları nedeniyle Alata Bahçe kültürleri Araştırma Enstitüsü Sosyal Tesislerinde Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Veli Gündüz, Cezaevinden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Cengiz Uuygun, Cumhuriyet Savcıları, Erdemli K2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Aziz Demirkan ile personeller ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Veli Gündüz,  “Ceza İnfaz Kurumumuzda mesai mefhumu gözetmeksizin görevini laikiyle yerine getiren ve emekliliği hak eden personellere bundan sonraki hayatlarınızda sağlık,  mutluluk ve huzur dilerim” dedi. Konuşmanın ardından emekli olan personellerin plaketleri takdim edildi.

Ayrıca Kurumda özverili ve başarılı bir şekilde görev yapan Kurum Müdürü Aziz Demirkan, Kurum Aile Hekimi Dr. Turgut Toker, Kurum Diş Hekimi DT. Binnaz Yıldız, Kurum Personelleri Gizem Karaçocuk, Kemal Çoşar ve Öztekin Algan’a teşekkür plaketi verildi. Başsavcı Veli Gündüz,  asli memurluğa geçiş yapan personellere tebriklerini iletti ve  bu etkinlikte emeği olan herkese ve ailelere teşekkür etti.