Mersin Erdemli Belediyesi Erdemli Talat Göktepe Çamlığı kıyısında Su Sporları Merkezi’ni hayata geçirdi. Mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada kurulan proje ise yoğun talep görüyor. Taleplerin içerisinde en dikkat çekici olan ise çiftlerin evlilik teklifleri oluyor.

Paraşütle uçma heyecanına evlilik teklifi heyecanı da eklenince ortaya güzel görüntüler çıkıyor. Bu çiftlerden Musa Uysal ve Seher Yükseldi. Su Sporları Merkezi’ne gelen çift Akdenizin mavi sularında mutluluğa evet dedi.

Böyle bir organizasyonla evlilik teklifi ettiği için mutlu olduğunu ifade eden Musa Uysal,  “Daha önce sevgilime evlenme teklifi edecektim. Ama daha değişik şeyler istediğim için vazgeçtim. Erdemli Belediyesi’nin Su Sporlarının açıldığını öğrendim ve Erdemli Belediyesi yetkililerine başvurarak, randevu alarak bir evlenme teklifi organizasyonu ettik hep beraber. Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tarif edilemeyecek kadar güzel duygular yaşadığını ifade eden Seher Yüksel, “ Tarif edilemeyecek kadar güzel duygular yaşadım. Paraşüte bineceğim diye geldim. Evlilik teklifi aldım. Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Öte yandan su sporları merkezine gitmek isteyenler 0537 548 20 41 numaralı telefondan rezervasyon yapabiliyor.