Kaymakam Aydın Tetikoğlu, Erdemli’nin tarihi ve doğal güzelliklerinin önemine değindi. Tetikoğlu, “ Erdemli bana yabancı bir ilçe değil. Ben Liseyi Mersin’de okudum ve Mersin’i çok iyi bilen biriyim. Erdemli Tarihi ve doğa güzellikleri harika bir ilçe. Ülkemizin 10 değişik yerinde görev yapmış biri olarak Erdemli’ye de atanmam memnuniyet verici. Kısa süre önce göreve başlamama rağmen Erdemli halkı ve idarecilerle kısa sürede tanışma fırsatı buldum. Erdemli’ye hizmet etmekten çok mutlu olacağım. İnşallah hayırlı, güzel işleri hep birlikte yaparız. Erdemli halkına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Erdemli’de görev yapan gazeteciler ilçeye yeni atanan Kaymakam Aydın Tetikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gazeteciler Kaymakam Yılmaz'ı kutlayarak görevinde başarılar diledi. Gazeteciler adına konuşan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve Hürses Gazetesi sahibi Veli Coşkun, “Erdemli güzel bir ilçe. Bizlerde basın mensubu olarak ilçemizin güzelliklerini tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz. İlçemize atanan bütün devlet görevlilerimiz ile iyi ve güzel bir diyalog ile iş birliğinde görev yapıyoruz. Bizim önceliğimiz, devletimiz, bayrağımız ve milletimiz. Bu düstur üzerinden, İlçede görev yapan basın mensupları olarak yeni görevinizde başarılar dileriz” dedi. Konuşmaların ardından Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Veli Coşkun, AA Erdemli Temsilcisi Derviş Çömez, Erdemli Ajans com tr imtiyaz sahibi, Sabah Gazetesi Erdemli Temsilcisi Durhasan Şahin, Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve DHA Erdemli Temsilcisi Mehmet Doğaner, DHA Kızkalesi Muhabiri Ali Rıza Eren, İHA Erdemli Temsilcisi İbrahim Varlı, TRT Erdemli Temsilcisi Hüseyin Yıldız katıldı.