Erdemli belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan yerel seçimlerde Mersin´in Erdemli ilçesi belediye başkanlığını Cumhur İttifakının MHP´li adayı evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Mustafa Kara yüzde 42´den fazla oy alarak kazandı. Seçimin tamamlanmasının ardından Erdemlinin yeni belediye başkanı Kara mazbatasını aldı.

Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın tek yumurta ikiz Ali Kara ile benzerliği ise görenleri hayrete düşürüyor.

Bir tane doğal dublörüm, ikizim var diyen Belediye Başkanı’nın ise yüzünden gülümseme eksik olmuyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, ‘’Yaklaşık doksan gündür sahadayız, çok şükür sahadaki teveccühü sandığa yansıttık. Çok şükür Erdemlimize mazbatamızı aldık. İnşallah beş yıl Erdemlimize hizmet edeceğiz. Tabi bu mazbatayı bütün Erdemli halkı adına aldık. İnşallah da bize beş yılın sonunda bize oy veren oy vermeyen herkesi memnun edeceğiz. Allah’ın izniyle de memleketimize güzel işler yapacağız. Tek yumurta ikiziyiz, bir tane de doğal dublörüm var, yani ikizim var. Sağ olsun kendisi de seçim süresince bana yardımcı oldu, Allah kendinden razı olsun. Hiç zorlandığımız bir dönem olmadı. Aşk ile koşan yorulmaz demişler. Biz de aşk ile koştuk hiç de zorlanmadık. Kazanacağımızı da biliyorduk çok şükür zafere de ulaştık. İnşallah artık Erdemli ’de hizmet zamanı’’ dedi.

Belediye başkanı Kara’nın ikiz Ali Kara da yaptığı açıklamada, ‘’Erdemlimize vatana, millete, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Mustafa başkanımızın da beş yıl boyunca çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Allah yolunu, bahtını açık etsin. Tek yumurta ikiziyiz, bu seçim süreci boyunca takım elbise giymedim, karıştırılmayayım diye. Bugünün anlam ve önemine binaen takım elbise giydim. Mustafa Başkanımızın Allah yolunu, bahtını, açık etsin” diye konuştu.

Belediye başkanı Mustafa Kara’nın babası Duran Kara da, ‘’Şimdi tabi ikiz olmak, ikiz evlat edinmek Cenab-ı Allah’ın bize vermiş olduğu bir lütuf tabi. Bunlar eğitimlerini her ikisi de İstanbul’da yaptılar. Bu ayrı bir duygu. Biz bile karıştırıyoruz bazen. Cenab-ı Allah’ın bir lütfu tabi” şeklinde konuştu.

Bir vatandaş ise,  normal, biri olmadığında biri devam eder yapacak bir şey yok. Biri hastalanacak, diğeri devam edecek ifadesine yar verdi.