Görevine yeni başlayan Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Deliktaş’a Erdemli’de görev yapan basın mensupları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Deliktaş, “Erzincan, Çorum ve Denizli illerinde görev yaptıktan sonra Mersin’de de bir çok ilçede değişik görevlerde hizmet etme olanağım oldu.
Erdemli’ye ilk defa hizmet etme fırsatı oldu. Daha önceleri Silifke, Gülnar da çalıştıktan sonra 2 yılı aşkındır da Mut Devlet hastanesinde Başhekim olarak görev yaptım. Şuanda Erdemli Devlet Hastanesine geldim ve inşallah hep birlikte güzel işler yapacağız. Ben artık bir Erdemlinin evladıyım. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için bütün gayretimizle çalışacağız. Ziyaretime gelen siz değerli basın mensupları arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Erdemli Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Uzm. Doktor Mehmet Deliktaş’a hayırlı olsun dileyen basın mensupları adına konuşan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyesi ve Hürses Gazetesi sahibi Veli Coşkun, “ Öncelikle Erdemlimize atanmanızdan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek isteriz. Erdemli’de görev yapan basın mensupları olarak her zaman vatan, millet ve bayrak desturu ile hareket ederek ilçemizdeki güzel olayları halkımıza duyurmak için çalışıyoruz. Erdemli sevdalısı basın mensupları olarak ilçemizde görev yapan bütün devlet görevlilerimize olan desteğimiz her zaman sürecektir. İnşallah ilçemize en güzel hizmetleri hep birlikte yaparız. Yeni görevinizde başarılar dileriz” dedi.
Başhekim Mehmet Deliktaş, çocuk hastalıkları uzman doktor olmakla birlikte evli ve 3 çocuk babasıdır.