Doktorlar doğduktan 13 gün sonra SMA rahatsızlığı teşhisi koydu ilk ilacı da 42 günlük iken verilmeye başlanıldı. Minik Mehmet Ali’nin tedavisi için devlet her doz için uygun gördü sürece 1 milyon 250 bin lira destek veriyor.

Doktorlar daha iyi tedavi görmesi için yurt dışını tavsiye ediyor. Yurt dışındaki tedavi de 33,5 milyon TL tutuyor. İki çocuk sahibi Gölgeli çifti tarım işçiliği yaparak geçimlerini sürdürüyor.  Abdurrahman ve Sümeyye Gölgeli çiftinin bu parayı toplamaları ise mümkün görünmüyor. Yardım talebi için Mersin valiliğine başvurarak çeşitli bankalarda denetimli hesap numarası açtırılıyor.

Minik yavrusunun gözleri önünde eridiğini belirten baba Abdurrahman Gölgeli, tüm hayırseverleri yardıma çağırdı. Daha 13 günlük iken SMA rahatsızlığı teşhisi konulan minik Mehmet Ali’nin tedavisi için ilaç (doz) tedavisi 42 günlük iken başladı. 1 yıl içinde toplam 6-8 doz verilecek bunlardan 2 dozu 157er gün arayla verildi. Diğer dozların verilmesi için de maddi desteğe ihtiyaç duyuluyor.

Tüm hayırseverleri ve Erdemlileri yardıma çağıran minik Mehmet Ali’nin babası Abdurrahman Gölgeli, herkesi oğlunun yaşam savaşına destek olmaya çağırdı. Baba Gölgeli sadece maddi desteğin yetmediğini manevi destek de beklediklerini kaydetti.

Erdemli Ajans olarak minik yavrumuzun iyileşmesi için herkesi destek olmaya ve dualardan eksik edilmemesini diliyoruz.