Salih Pamuk’un sahibi olduğu ekmek üretim merkezinin açılışını Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Avukat Ali Gölcük, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, Esnaf Odası Başkanı Halil Metik, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erdoğan, Tömük Esnaflar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Tömük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Öztmur, İlçe Müftüsü Hasan Küçük tarafından dualar eşliğinde yapıldı.

Pamuk ekmek sahibi Salih Pamuk, merkezlerinin Tömükte olduğunu ikinci şubelerini Erdemli’de Akdeniz Anadolu Lisesi karşısında açtıklarını ve günlük 40’ın üzerinde ekmek ve pasta çeşidi ürettiklerini belirterek açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollu da yaptığı kısa konuşmada, rekabetin her zaman güzellikler getirdiğine dikkat çekerek Salih Pamuk  ve ailesine teşekkür etti.

Kaymakam Aydın Tetikoğlu da yeni işyerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak insanlar aradığı ekmeği fırında bulması gerektiğini vurguladı. Konuşmaların ardından işyerinin açılış kurdela kesimi yapıldı.