Ziyarete Erdemli Spor kulübü Başkanı Mehmet Morgül'ün yanı sıra başkan yardımcıları Av. Ahmet Arı Dölek, Av. Tefik Doğan Kökten, Harita Mühendisi Hasan Özer, Fatih Yılmaz, Mehmet Yıldız, Hamza Ergin, Ali Suat Serin ve Salih Yılmaz hazır bulundu.

Erdemlispor kulübünün efsane başkanı Mehmet Morgül, UTİYO müdürlüğüne atanan Sarı’ya hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Mersin Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar'a da sizin şahsınızda teşekkür ediyoruz diyen Morgül, ‘’Erdemlimize sizin gibi tecrübeli ve Erdemli'nin çocuğu olan birini görevlendirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Erdemlimizin yetiştirdiği değerli Eğitimcimiz Hocamız Buğra Sarı’yı bağrımıza basıyoruz ve gurur duyuyoruz. Her zaman yanında olacağız inşallah başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır’’ dedi. Morgül Sarı’ya Erdemlispor atkısı ve çiçek takdim etti.

Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı da Erdemlispor Başkanı Mehmet Morgül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Sarı, doğup büyüdüğü topraklara layığı ile hizmet etmeye çalışacaklarını ifade ederek, ‘’İnşallah okulumuz ile Erdemlili başta esnafları ve halkımızı bir araya getireceğiz. Halkımıza ve okulumuz eğitim kadrosu sık sık bir araya gelecek talepler doğrultusunda eğitimler düzenleyip sohbet ortamları oluşturacağız’’ diye konuştu.