Yaralı Mersin Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken, Jandarma tarafından yakalanan şüpheli suç aleti silah ve makas ile birlikte yakalandı. Zanlının jandarma ve hastanedeki işlemlerinin ardından Erdemli adliyesine sevk edildi.   

Olay, İlçeye bağlı Kargıpınarı Mahallesi’ndeki ‘’Hülya giyim’’ adlı tekstil atölyesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüklü miktarda alacağı olduğunu iddia eden daha önceden tanıdığı 49 yaşındaki Hülya Kırmızı’nın atölyesine gelen 38 yaşındaki F.E., kadını atölyenin bodrum kata indirdi. Burada Kırmızı’yı kurusıkıdan bozma tabanca ile 2 el ateş ederek vuran şüpheli, daha sonra makasla da boğazından yaraladı. Ağır yaralanan kadın iş yerindekilerin haber vermesiyle ambulansla önce ilçe devlet hastanesine ardından da Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri ise şüpheli F.E’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan silah ve makasında ele geçirildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde Erdemli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli adliyeye sevk edildi.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.