Göreve başlamasının ardından kısa sürede vatandaşları ve ilçeyi tanıma fırsatı bulan Emniyet Müdürü Mustafa Taner’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Erdemli’de görev yapan yerel ve Ulusal Basın mensupları göreve yeni atanan Emniyet Müdürü Mustafa Taner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Taner, “Erdemli’yi yakından tanıyorum, yabancı değilim. Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve huzuru için elimizden geleni yapacağız. Toplumun desteği olmadan polisin başarılı olma şansı azalır. Erdemli halkının polisinin yanında olduğunu da iyi biliyoruz. Erdemli çok güzel bir ilçe. Erdemli halkının huzuru için çalışmalarımızı titizlikle yürüteceğiz. Emniyet personelinin tavır ve davranışlarıyla topluma örnek olması gerekmektedir. Yapmış olduğumuz vazifenin öneminin yanında, aynı zamanda görev dışında da vatandaşların sıkıntı ve problemlerini çözerek, örnek bir vatandaş olmalıyız” dedi.

Ziyarete gelen Gazeteciler adına konuşan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Hürses Gazetesi sahibi Veli Coşkun ise, “ Erdemli’de gazetecilik görevini önce bayrak ve millet düşüncesi ile en iyi şekilde yapmaya çalışan basın mensubu olarak görevinizde başarılar dileriz.

Biz Arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin güzelliklerini ve değerlerini en iyi şekilde halkımıza yansıtmak amacıyla görevimizi yapmaya çalışıyoruz.

Devlet kurumlarımızın amirleri ve çalışanları ile uyum içerisinde çalışma arzumuz her zaman olmuştur.

Doğru, ilkeli ve sadece gerçekleri halkımızla paylaşmak için hep birlikte ilçemizi geliştirmeye çalışıyoruz.

İlçemiz için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. İyi ve güzel olan her çalışma da bütün arkadaşlarımız ile birlikte destek olmak için buradayız. Yeni görevinizde başarılar dileriz” dedi.

Ziyarete, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Hürses Gazetesi Sahibi Veli Coşkun, Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve DHA Erdemli temsilcisi Mehmet Doğaner, Sabah Gazetesi Temsilcisi ve erdemliajans.com.tr sahibi Durhasan Şahin, İHA Erdemli Temsilcisi Halil İbrahim Varlı, DHA Kızkalesi Muhabiri Ali Rıza Eren, TRT Erdemli temsilcisi Hüseyin Yıldız katıldı.