Dua okunarak açılan beslenme ve diyet danışmanlığı merkezinin açılış törenine Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Erdemli Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmet Erdoğan, Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, “Erdemli’mize böyle güzel ve nezih bir ortamda işyeri açan kıymetli kızımız Mediha Doğan’ı öncelikle tebrik ederim. Kaymakam olarak ilçemizde iş yeri açan genç insanlarımızın açılışlarına mümkün olduğunca katılırım. Bugün kıymetli iş insanımız Fatih beyinde kızı olan Mediha hanımın diyetisyenlik merkezi açılışını yapıyoruz. Ben öncelikle hayırlı olmasını temenni eder, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu açılışını gerçekleştirdiği Diyetisyen Mediha Doğan Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi, “Mediha hanım çok mutlu ama aslında daha mutlu olan annesi ve babası. Onlar Mediha’nın doğduğu günü hatırlıyorlar, büyüdüğünü, konuştuğunu, okula gittiğini. Şimdi de bir meslek sahibi olduğunu görüp gururlanıyorlar. İnşallah bu iş yeri ona hayırlı olur, güzellikler getirir. Mediha kızımıza ve ailene bu iş yerinde çok güzel günler geçirmeni ve bol kazançlar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar ise, “Mediha kızımıza yeni iş yerinin hayrılar getirmesini temenni eder, Erdemli’ye hayırlı olmasını dilerim. Davete gelen bütün konuklara sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Açılışta bir teşekkür konuşması yapan Mediha Doğan’ın babası İş İnsanı Fatih Doğan, “ insanın evladının iş yeri açmasını görmek gerçekten çok büyük mutluluk. Evlatlar arasında ayırt edilmesi olmaz ama insanın kızı olması ayrı bir güzellik. Kızım eğitim hayatı boyunca bizleri her zaman onurlandırdı. İnşallah iş yerinin kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim. İş yerimizin açılışına katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Çiçeği burnunda Beslenme ve Diyet Uzmanı Mediha Doğan ise, “4 yıllık lisans eğitimim tamamladıktan sonra ofisimi açmak istedim. Kendi ofisimde şuan da hizmet vermeye başladım. Beslenme hizmeti vermekteyim. Rahatsızlıkları olanlara tıbbi beslenme tedavisi uyguluyoruz.

Zayıflamak ve kilo kontrolü yapmak isteyenlerde ya da kilo almak isteyenlere gerekli sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra, beslenme programlarını uyguluyoruz.

Beslenme programında önemli olan sağlıklı beslenme, kilo verirken özellikle yağdan vermek, kastan kayıp olmamasını sağlamaktır. Kilo alırken de vücudun ihtiyacı olacak şekilde hem yağdan hem kastan birlikte alım sağlanmasıdır. Beslenmeye ve incelmeye destek olabilecek iki tane cihazımız var” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bütün davetliler ile birlikte açılış gerçekleştirildi.

Erdemli Ajans olarak hayırlı olsun der, bol kazançlar dileriz.