Açılışa Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Altunçiçek, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, Cumhur ittifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Dutar, ETSO Başkanı Orhan Sarı, EZO Başkanı Rasim Şahin, Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik  ile davetliler katıldı.

Polikliğin açılışı öncesinde Osman Ünal Hoca tarafından Kur’an’ı Kerim tilaveti yapıldı, dua edildi.

Erdemli Belediye Başkan yardımcısı Abdülkadir Altunçiçek, açılışa Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun çok istemesine rağmen ilçe dışında olmasından dolayı katılamadığını ve açılışa kendisinin geldiğini belirtti. Altunçiçek, Veysel Can Kılınç kardeşimizin Diş hekimliği polikliğinin açılışında bulunmaktan onur duyduğunu belirterek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılışta, Cumhur ittifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, yaptığı konuşmada Diş Hekimi Veysel Can Kılıç’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kara, “Erdemli gelişiyor, büyüyor. İşletmelerimizin sayısı bu büyüme oranında da artıyor. Bu son derece memnuniyet verici. Burada bu genç kardeşlerimizin polikliniğinin açılışını yaptık. İlçemizde diş hekimi sayısı da artıyor. Ben hem genç kardeşimize hem Erdemlimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Dutar ise, “Böyle bir atmosferde meslek hayatına başlayacak olan kardeşimize başarılar diliyorum. Kendisine bereketli kazançlar temenni ediyorum“ diye konuştu.

Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ise, diş hekimi  Veysel Can Kılıç’ı tebrik ederek, açılan polikliniğinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu.