Mahalle Başkanları ile yapılan toplantıya Serdar Soydan’ın yanısıra Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Lütfi Pırıltı, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP İlçe Başkanı Cevat Şahin ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Başkan Serdar Soydan 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çekti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası bu süreci en başından beri uyumlu şekilde devam ettiriyorlar." diye konuştu.

Soydan yaptığı konuşmasında, "Cumhur İttifakı olarak, bu geçen süre zarfında şunu çok net bir şekilde göstermiştir ki bu ülkenin kaderine yön verecek olan önce yerel seçimlerdir" dedi.

Serdar Soydan geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için önem arz eden 31 Mart Yerel Seçimlerinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Serdar Soydan şöyle konuştu:

‘’Kadim kent Mersini yönetmek için ben varım.’

Cumhur İttifakı olarak gerek seçim çalışmalarını gerekse diğer konuları istişare içinde sürdüreceklerini dile getiren Soydan, Mersin'in sorunlarını iyi bildiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bu şehirde doğup, büyümüş biri olarak Mersin'in her yerindeki meselelerine hâkimim. Artık bu bilgi ve deneyimimizi belediyeyle, yerelle buluşturarak bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. İnşallah bunu hem Büyükşehir Belediye başkanı olarak hem de 13 ilçede kazanacağımız belediyelerle hayata geçireceğiz. Çok heyecanlı ve keyif alacağımız yaklaşık 2 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Ondan sonra da Akdeniz’in eşsiz kenti Mersinli hemşehrilerimizle 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de Mersin'in sokaklarında her yeri gezeceğiz. Dokunmadık kimsa bırakmayacağız."

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara da yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kara şöyle konuştu:

‘’Ülkemiz ve bu vatan için öncelikle birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Erdemli halkı bizlerden hizmet bekliyor. Şu ana kadar taş üstüne taş koyun kim varsa teşekkkür ediyor Allah onlardan razı olsun diyoruz. Cennet gibi ülkemizin cennet köşesi Erdemlimize sonsuz hizmet sevdamız var. Biz hizmet için yola çıktık bunu da tüm Erdemli halkı ile birlikte başaracağız. 31 Mart’ ta kullanacağımız oylarımızı Mersin Büyükşehir için  Serdar Soydan’ a, Erdemli’ de Mustafa Kara’ ya vereceğiz inşallah.’’