Teşekkür sofrasında halka ikram edilmek üzere kazanlarda tahıllar kaynatıldı yemekler lezzetli olsun diye kurbanlar kesildi, yemekler lezzetli olsun diye mahallenin ileri gelen kadınları tarafından odun ateşinde yemekler pişirildi.   

Çiriş Kur’an Kursu bahçesinde kurulan teşekkür sofrasında konuşan mahalle muhtarı Nejat Şahin, belediye başkanı Mükerrem Tollu’nun verdiği asfalt sözünü yerine getirerek hayvan ahırların, sera yollarının dahi kapısına kadar yol yaptığını belirterek teşekkür etti. Şahin, ‘’Başkan Tollu ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi yapılması gerekenleri de planlamaya aldı’’ dedi.

Başkan Mükerrem Tollu da yaptığı konuşmada,  görevlerinin tüm Erdemli halkına eşit hizmet vermek olduğunu belirtti. Hizmet yaparken kesinlikle parti gözetmediklerinin altını çizen Tollu, halkımıza ne söz verdiysek onu yerine getirdik diyerek şöyle konuştu:

‘’Bu yıl içinde sıcak asfalt başta olmak üzere parke yapımı ve satı kaplamalar olmak üzere şimdiye kadar 450 kilometrelik asfalt yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bunun karşılığında da 206 milyon lira harcadık. Halkımıza hayırlı olsun. Çok şükür belediyemizin mali yapısı birçok belediyeden daha iyi ve sağlam. Yeni asfaltlar yapmaya da devam ediyoruz. Bize hizmetlerimizde destek olan belediye meclis üyelerimize ve siz değerli halkımıza teşekkür ediyorum.’’