17.08.2023 Perşembe günü pati pet house açılış töreni ile gündeme oturdu.

Açılışta bulunan Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Mevlüt Altıntaş, Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik, Tömük Esnaflar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, genç girişimci Ayşe Boz’un babası Kargıpınarı Esnaflarından Mehmet Boz, Esnaflar Odası başkan yardımcısı Emin Göksel, merkez mahallesi muhtar adayı Adem Koşar, Kargıpınarı Muhtarı Erkan Ay, Muhasebeci Veli Bahçe ve Mehmet Bahçe, Kızkalesi Otel işletme sahibi ve Batu Künefehan sahibi Mehmet Yalçın, genç girişimcimizin ailesi, davetliler ve vatandaşların katılımı ile günü güzel bir şekilde kutladılar.

“Üst düzey bir hizmet hedefliyoruz”

Açılışta konuşan iş yeri sahibi Ayşe Boz, “İşim evcil hayvan dostlarımız üzerine ihtiyaç malzemeleri, araç gereçleri, besin ürünleri, bakım ürünleri ve aklınıza gelebilecek bütün aksesuarlar.

İkinci katımız evcil dostlarımızın kişisel bakımları üzerine kurulmuş olup ileri ki haftalarda faaliyete girecektir.

Onlar için birde sizin için varız. Başta benden maddi manevi desteklerini çekmeyen bana sonsuz güvenen anne babama, bugün beni yalnız bırakmayan aileme, arkadaşlarıma, değerli esnaflara ve vatandaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım”.

“Başarılar diliyorum, esnaf ailesine hoşgeldin”

Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik ise, "Değerli katılımcılar, bugün burada çok güzel bir iş yerimizin açılışını yapmak için burada bulunuyoruz. Ben iş yeri sahibimizi tebrik ediyorum. Bu iş yeri İnşallah ilçemiz, ülkemiz ekonomisine, genç kardeşimizin kendi ekonomisine katkılarda bulunacaktır. Bu genç kardeşimizi esnaf odası ailesine geldiği için bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılar ve bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdale kesilerek ‘Pati Pet House’ hizmete girdi.

Erdemli Ajans olarak hayırlı olsun diyor, bol kazançlar diliyoruz.