Başkan Yılmaz mesajında şunları söyledi; "Bir ibadet ayı olmasının yanında İftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramına ulaşacak olmanın da mutluluğunu yaşamaktayız.

Bayramlar sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin ve sahip olduğumuz değerlerin yaşatıldığı günlerdir. Bayramlarda insanlar karşılıklı ziyaretler ile birlik ve beraberliklerini pekiştirirken, bayramın huzur ve sevincini hep beraber yaşamaktadırlar.

Günümüzde özellikle yaşadığımız coğrafyada birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı bu zamanda, bayramlarımız taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, insanı ve manevi değerlerimizi daha iyi hatırlamalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmamalı, onlarla bayramın manevi huzur ve bereketini birlikte yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının tüm esnaf kardeşlerimin, hemşehrilerimin ve Müslüman âleminde huzur ve sükûn içerisinde kutlanmasını diliyor, siz hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.