Başkan Şahin mesajında şunları kaydetti; “Erdemli İçin Canla Başla diyerek yola çıktığımız Değerli Dava Arkadaşlarım, Aziz Hemşehrilerim...Sizlerin özverili çalışmaları inanç ve azmi ile zaferle sonuçlanan bir seçim sürecinin daha  sonuna geldik.

Şükürler olsun ki dün olduğu gibi bizleri bu gün de yalnız bırakmadınız,bizlere güç verdiniz. Kiminiz Aileniz den kiminiz işinizden feragat ederek gece gündüz demeden mücadele ederek bu zaferin kahramanları oldunuz.Rabbim bizleri sizlere mahçup etmesin. Bu süreçte bizlerin en büyük destekçisi olan ilçe yöneticilerim, kaçep başkanım ve değerli yönetimi, Ülkü Ocakları başkanım ve yönetimi,mahalle başkanlarım ile değerli yönetimi ve kıymetli delegelerim başta olmak üzere Cumhur İttifakımızın paydaşları olan Ak Parti ilçe başkanıma, Büyük Birlik Partisi ilçe başkanıma,ve emektar  basın mensuplarımıza şahsım ve partim adına sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu zafer sizin, bu zafer tüm Erdemli’nin,bu zafer oy versin vermesin Tüm Erdemli halkının zaferidir. Vatadaşlarımızın bizlere duyduğu güveni boşa çıkarmayacağımızdan hiçbir kuşkusu olmasın. Ülkücü, Milliyetçi Hareket her zaman milletinin emrinde "Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben."anlayışını şiar edinmiş büyük bir harekettir!

Bu vesile ile Erdemli'mizin her bir ferdine huzur,sükunet ve güven ortamında gerçekleşen seçimlere katılımlarından ayrıca  demokrasimizin gereğini yerine getirmelerinden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Hepinizi saygı ve minnet  ile selamlıyorum.

Birliğimiz daim olsun. Şimdi yola revan olma vakti.

Nerede kalmıştık?”