Erdemli’de görev yapan basın mensuplarından Hürses Gazetesi sahibi ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan yardımcısı Veli Coşkun, Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Doğaner, Sabah Gazetesi Erdemli temsilcisi erdemliajans.com.tr sahibi Durhasan Şahin, İHA Erdemli Muhabiri Halil İbrahim Varlı ve TRT Muhabiri Hüseyin Yıldız Göreve başlayan yeni emniyet Müdürü Ali Kemal Arda’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Erdemlili gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet müdürü Ali Kemal Arda ,Erdemli’ye hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Mersin Emniyet Müdürlüğünün değişik kademelerinde yönetici olarak görev aldığını ifade eden Arda, “Erdemli’yi yakından tanıyorum, yabancı değilim. Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve huzuru için elimizden geleni yapacağız. Toplumun desteği olmadan polisin başarılı olma şansı azalır. Erdemli halkının polisinin yanında olduğunu da iyi biliyoruz. Erdemli çok güzel bir ilçe. Erdemli halkının huzuru için çalışmalarımızı titizlikle yürüteceğiz. Emniyet personelinin tavır ve davranışlarıyla topluma örnek olması gerekmektedir. Yapmış olduğumuz vazifenin öneminin yanında, aynı zamanda görev dışında da vatandaşların sıkıntı ve problemlerini çözerek, örnek bir vatandaş olmalıyız” dedi.

Gazeteciler adına konuşan Hürses Gazetesi sahibi Veli Coşkun ise, “ Erdemli’de en zor şartlarda görev yapan basın mensupları olarak, halkımızın bilgi alma hakkını icra edebilmek için çaba gösteriyoruz. İlçemizde görev yapan amir ve müdürlerimize her zaman destek olmuşuzdur. Öncelikle, devletimizin ve vatanımızın menfaatlerini önde görmek suretiyle ilçemizin güzel ve tanıtımına katkı sağlayacak haberlere arkadaşlarımız ile birlikte imza atıyoruz.

Yeni Emniyet Müdürümüz Ali Kemal Arda bey’e görevinde başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretinden ardından Erdemli Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda basın mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazeteciler ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.