Erdemli’nin Sevilen Siması Süleyman Saat’in En Mutlu Günü

Erdemli’nin sevilen simalarından Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Süleyman Saat, Kızı Ayşe’yi Muhteşem Bir Düğünle Evlendirdi

GÜNCEL - 06-05-2024 19:20

Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Süleyman Saat ve Erdemli Devlet Hastanesi Çalışanı Nigar Saat çiftinin, Kızı Ayşe’yi dillere destan bir düğünle evlendirdi.

Erdemli Söz Düğün Salonunda gerçekleştirilen Ayşe ile Serhan’ın düğün törenine CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Mersin Üniversitesi Erdemli Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı, Erdemli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmet Erdoğan, Erdemli Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik, Erdemli Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Emin Çetin, STK Başkan ve temsilcileri,  siyaset ve iş dünyasından isimler ve çok sayıda davetli katıldı.

Davete katılanları kapıda karşılayan Süleyman-Nigar Saat çifti, davetlilerle tek tek ilgilendi. Davetlilerde genç çifte bol bol takı takarak mutluluklarını paylaştılar.

Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Süleyman Saat yaptığı konuşmada Çocuklarımızın düğününde, en mutlu günümüzde Dostlarımızın katılımları ile çok güzel bir düğün oldu. Uzaktan ve yakından düğünümüze gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Günün Diğer Haberleri