Erdemli Semaları Rengarenk Uçurtmalarla Süslendi

Erdemli Belediyesi bu yıl 6’ıncısını düzenlediği uçurtma şenliğinde binlerce çocuk aileleri ile birlikte bir araya geldi.

GÜNCEL - 30-04-2024 17:10

Erdemli Sahil Bandı Dr. Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde çocuklara 5 bin uçurtma dağıtıldı. Uçurtma şenliği ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ kutlaması kapsamında gerçekleştirildi.

Şenlikte gazetecilere konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, ‘’23 Nisan Şenliğine yakışır bir şekilde uçurtma şenliğini çocuklarımız ile birlikte yapıyoruz. Onların gözlerindeki mutluluk ve ışık bizleri de mutlu ediyor, bizlere de heyecan veriyor. Onlardan aldığımız güçle Erdemlimize güzel hizmetler yapacağız’’ dedi.

23 Nisan kutlama etkinlikleri kapsamında 5 bin uçurtmayı çocuklara dağıttıklarını kaydeden Kara,  ‘’Geleneksel olarak uçurtma şenliğini bu sene de düzenledik. Çocuklarımıza yapılan yatırımı geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Halkımızdan ve çocuklarımızdan şenliğe yoğun bir ilgi var. Onların bizlerle burada olmaları bizleri mutlu ediyor’’ şeklinde konuştu.  

Başkan Kara konuşmanın ardından çocuklarla fotoğraf çektirip birlikte uçurtma uçurdu.

Günün Diğer Haberleri